Tarieven en Vergoedingen

Behandelingen

Individuele therapie:

Relatietherapie:

*Sessies duren tussen de 50-60 minuten. Afspraken na 18:00 en in het weekend kosten € 15,- meer

€ 85,-

€ 105,-

Training

ACT training in groep (per sessie 1,5 uur):

ACT training individueel (per sessie 1 uur):

*Trainingen omvatten 8 sessies en de prijs is inclusief cursusmateriaal

€ 350,-

€ 550,-

Vergoedingen

Er is bewust gekozen om geen contracten af te sluiten met de zorgverzekeraars. Voornamelijk vanwege de vele beperkingen die verzekeraars opleggen in zowel het behandelbeleid als de duur van de behandeling. Hierdoor kan ik blijven waarborgen dat ik streef naar zorg op maat. Echter bestaan er meerdere mogelijkheden tot het kunnen verkrijgen van een (gedeeltelijke) vergoeding. Bijvoorbeeld:

  • Werkgever: Het is mogelijk dat uw werkgever over een opleidingsbudget beschikt voor persoonlijke ontwikkeling. De HR afdeling van uw werkgever heeft hier meestal zicht op.
  • CAO: Het is verstandig om uw CAO te raadplegen. In sommige gevallen staat hier een persoonlijk opleidingsbudget vastgelegd.
  • Subsidies van het UWV: Kijk voor een actueel overzicht op de site van het UWV.
  • Belastingaftrekbaarheid: De ACT trainingen kunnen voor zowel particulieren als ondernemers aftrekbaar zijn mits er aan bepaalde voorwaarde wordt voldaan. Voor particulieren geldt dat scholingskosten en studiekosten vanaf €250,- aftrekbaar zijn mits de verworven kennis wordt ingezet voor prestatieverbetering op het werk of het kan helpen in het veranderen van werkgever. Voor ondernemers is het aftrekbaar onder de noemer ondersteunende workshops gezien het u kan helpen in uw stressmanagement.